Go Digital

Edit
Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze diensten

Webbuilding

Wij voeren de stijl van jouw bedrijf door en luisteren naar persoonlijke voorkeuren. Zo wordt de nieuwe website een verlengstuk van de organisatie.

Snelle, frisse en strakke websites die aansluiten bij het gebruikersgedrag anno 2022. Zo kunnen jouw klanten gemakkelijk op de website navigeren.

We gaan duidelijk, efficiënt en transparant te werk. Wanneer de wensen zijn besproken, leveren we binnen 1 week. Aanpassingen vinden in de meeste gevallen op de dag van aanvraag plaats. Zo voorkomen we verspilling van jouw tijd.

Professionele websites, voor een eerlijke prijs. In tegenstelling tot onze concurrenten, bouwen wij websites binnen ieder budget, met dezelfde persoonlijke aandacht.

Gratis concept

Een nieuwe website hangt vaak af van de stijl die jouw bedrijf hanteert en persoonlijke voorkeuren. Omdat wij graag laten zien wat wij kunnen, werken wij met gratis en vrijblijvende concepten.

Deze concepten zijn homepagina’s, opgesteld op basis van jouw huidige teksten en (nieuwe) afbeeldingen.

Op basis van dit concept, kunnen wij samen bespreken wat je bevalt, en wat je zelf anders zou willen zien. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Ik wil een gratis concept.

Wij zullen contact opnemen om elkaar te leren kennen. Je zit nergens aan vast!