Dé digital agency voor het MKB

Van websites tot online marketing, op een eerlijke en toegankelijke manier.

digital agency voor het MKB

Websites, online marketing en Internet of Things. Wij laten graag zien dat het ook anders kan; persoonlijk en transparant.

Resultaat. Zonder. Gedoe.

Omdat we uit onze omgeving en studietijd opmerkten dat een groot deel van de MKB’ers een negatieve ervaring heeft gehad met een online marketingbureau, zijn we sinds juni 2021 zelf begonnen.

Wij laten ondernemers op normale wijze kennismaken met de mogelijkheden op digitaal gebied, zonder dingen moeilijker te maken dan ze moeten zijn.

Webbuilding

Frisse, moderne op-maat websites binnen ieder budget

"Werken bij"-websites

Op zoek naar personeel? Wees een aantrekkelijke werkgever!

Online marketing

SEO, SEA, leadgeneratie, social media, jobmarketing..

.. en meer!

Staat uw wens hier niet tussen? We komen alsnog graag in gesprek!

Wat we doen.

De termen die je al vaker hebt gehoord, maar dan op een manier waarop het voor jouw bedrijf waardevol is én blijft.

Benieuwd naar wat wij voor je in gedachte hebben? Neem dan snel contact met ons op.

Waarom Go Digital?
"Wij zijn begonnen vanuit de overtuiging dat de grotere, gevestigde online marketingbureaus niet meer aansluiten bij de wensen van de "gewone" ondernemer."

Waarom Go Digital?

Wij willen bewijzen dat er voor elk bedrijf meerwaarde zit in een nieuwe website en online strategie, daar waar het klein- en middelgroot MKB vaak achterblijft.

Van visitekaartje, het aantrekken van klanten tot het werven van nieuw personeel. Het is mogelijk binnen ieder budget.

Bij ons geen vage contracten en een onbereikbare "klantenservice", maar gewoon persoonlijk en direct contact. We bieden een frisse blik en zijn lekker pro-actief. Onze klanten onderschrijven deze werkwijze in onze reviews.

Referenties

Go Digital is voor ons bedrijf een toegankelijk, pragmatisch en snel schakelend creatief bedrijf. Go digital helpt ons bedrijf om nog beter gepositioneerd te worden in de Nederlandse security markt. De medewerkers komen met goede adviezen en voeren de opdrachten snel en doelgericht uit. Bijkomend voordeel is dat wij hier niet gelijk de hoofdprijs voor hoeven te betalen.

John Heins Zenith Security

Go Digital heeft een mooie website voor ons bedrijf gebouwd, waarbij ze het gelukt is om de website dezelfde uitstraling te geven als ons wagenpark. Overzichtelijk, strak, maar toch onderhoudend en compleet. Daarbij worden zaken snel opgepakt en ben ik zeer tevreden over de algehele afhandeling.

Arian van Bakel Van Bakel Transport

Via LinkedIn ben ik benaderd door de jongens van Go Digital voor het professionaliseren van mijn websites, dit hebben zij fantastisch gedaan !! Ook de nazorg is uitmuntend. Absoluut vaklui !!

Pepijn van den Beemt Van den Beemt Assurantiën

Door Go-Digital ben ik benaderd voor het professionaliseren mijn website en maken van een bedrijfslogo. Zij hebben goed werk verricht. De samenwerking met Go-Digital heb ik ervaren als een betrouwbare partner die meedenkt in de doelstellingen. Ik sluit mij aan bij de andere reviews dat de nazorg ook goed is.

Remco van Leeuwen VLNC

Go Digital heeft de website van verlaak.nl aangepakt en ziet er nu prima uit. Goed werk en goede nazorg. Ga zo door!

Hans Verlaak Verlaak Consultants B.V.

Ik ben blij dat ik voor Go Digital heb gekozen. Het is een jong dynamisch team waarbij service op nummer 1 staat. De website ziet er professioneel, modern en overzichtelijk uit, bedankt!

Raisa Geschiere Zaynex Logistics

Via, via in contact gekomen met dit bedrijf. Ik zocht een organisatie die voor mij een betaalbare website kon maken. De mannen van Go Digital hebben mij daar uitstekend in voorzien! Door de goede service en expertise van deze jonge ondernemers staat er nu een prachtige website, waarvoor mijn dank!

Wendy de Leeuw Love and Joy Breda

Goede ervaringen met deze firma. Onze website gerealiseerd naar volle tevredenheid! Snelle reacties op vragen of wijzigingen. Kortom, aan te raden!

Raimon Lucasse Lucasse Transport